دانشکده تغذیه و علوم غذایی
اعلام تیم اول برگزیده سومین دوره رویداد بزرگ ایدهیابی شرکت لبنیات رامک
تیم اول برگزیده سومین دوره رویداد بزرگ ایدهیابی شرکت لبنیات رامک اعلام شد.
به گزارش روابطعمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، تیم ایدهپردازی این دانشکده با ارائه طرح نوآورانهای با عنوان «تولید نوشیدنی عملکردی و سلامتمحور بر پایه شیر کمچرب با نام لونا میلک، به منظور آرامش و بهبود کیفیت خواب افراد جامعه» موفق شد رتبه نخست سومین دوره رویداد بزرگ ایدهیابی کمپانی لبنیات رامک را به دست آورد.

این رویداد روز دوشنبه ۵ آبانماه ۱۴۰۴ با حضور اساتید، متخصصان صنعت لبنیات و جمعی از دانشجویان خلاق در مجتمع تفریحی–رفاهی ولایت برگزار شد و با هدف شناسایی ایدههای نوین در راستای ارتقای کیفیت، ارزش تغذیهای و کارکردهای سلامتمحور محصولات لبنی اجرا گردید.

تیم برگزیده اول به سرپرستی دکتر سعید شرافتمنش (دکترای تخصصی علوم تغذیه) و با عضویت:
- محمد معصوموند – دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
- هادی اصلاحی – دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
- روزبه پرواره – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه (گرایش بالینی)
- زهرا کرمی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه (گرایش بالینی)
- پردیس رحیمی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه (گرایش بالینی)
با ارائه طرح «لونا میلک» توانست توجه هیئت داوران را به دلیل کارکرد نوین محصول، قابلیت کاربرد صنعتی و رویکرد علمی دقیق جلب کند.

در مراسم اختتامیه، اعضای تیم برتر با دریافت لوح تقدیر و هدیه ویژه از سوی شرکت لبنیات رامک مورد تجلیل قرار گرفتند. دانشکده تغذیه و علوم غذایی این موفقیت ارزشمند را به اعضای تیم و جامعه علمی دانشکده تبریک گفته و برای آنان آرزوی توفیق روزافزون در مسیر توسعه نوآوری و ارتقای سلامت جامعه دارد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید